Sabato

Elke zaterdag dringt Sabato geruisloos binnen in het privéleven van een moeilijk te bereiken doelgroep van drukbezette professionals.

Sabato: Feel Connected – Inspired – Privileged

Sabato, het luxe & lifestyle magazine van De Tijd | L’Echo, brengt luxe met een verhaal. Redactionele topcontent rond mode, travel, interior & design, cars, horloges & gastronomie, zorgen ervoor dat Sabato dé referentie blijft bij de trouwe lezers. Voor hen is Sabato een uniek magazine dat staat voor kwaliteit, elegantie en exclusiviteit.

Elk weekend dringt Sabato geruisloos binnen in het privéleven van een moeilijk te bereiken doelgroep van drukbezette professionals. Sabato verschijnt elke zaterdag in print, dagelijks online op sabato.be en de nieuwsbrief “Sabato Select” zorgt voor de wekelijkse shot inspiratie in de mailbox.

Lezers

De lezers van Sabato hebben een hoog luxeprofiel. Ze bezitten 39% van het Belgisch financieel vermogen, hebben een hoge koopkracht en investeren die graag in hun passies. Ze spenderen tot 4 keer meer dan niet-lezers in mode, kunst & cultuur, design, gastronomie … Sabato is dan ook het meest selectieve magazine in België op hoogste sociale klasse 1 (selectiviteit van 288). Wekelijks haalt het magazine over alle platformen heen (papier, tablet en website) 139.000 contacten. (CIM 2020)

Specials & oblong

Naast de redactionele specials, voorziet Sabato ook elk jaar in vaste waarden. Stuk voor stuk bewaarnummers met exclusieve content en een unieke lay-out.

  • Knokke Special (juni): startschot van de zomer.
  • Sabato Summer (juli & augustus): hele zomer beschikbaar, ook voor niet-abonnees
  • Sabato Deluxe (november) brengt in het najaar de lezers op stijlvolle wijze in feeststemming.
  • “De 100”: Sabato’s gewijd aan één specifieke topic prijzen de 100 must-do’s en must-sees in dat luxesegment aan.

Jaarlijks verschijnen 4 specials exclusief in een stijlvol oblong-formaat. Dit langwerpige rechthoekige formaat verrijkt de leeservaring en zorgt ervoor dat Sabato verrassend blijft inspireren, zowel op het gebied van content als van inspirerende advertenties.

Sabato Summer
Sabato Knokke
Sabato Deluxe (Oblong formaat)
Sabato Fashion
Content Bijlages

Content Republic, de branded content afdeling van Trustmedia, publiceert doorheen het jaar branded content-bijlagen die inhaken op de interesses van onze lezers. Deze Sabato Connect-projecten geven u de kans om uw merk te verbinden aan de thema’s die aan bod komen in Sabato en zo nog meer uw rol als thought leader te bestendigen.

  • Horloges | Montres: specifieke contentbijlage die de luxe horlogerie in de spotlights plaatst
  • Real Estate with a View: een state-of-the-art bijlage waarin 7 uitzonderlijke vastgoedprojecten visueel in de kijker worden gezet.
Adverteren

Wenst u te adverteren via een klassieke displaycampagne, een multimediale propositie of een native advertising-traject? Neem dan contact op met ons of ga even langs op de tarievenpagina. We helpen u graag met een oplossing op maat.