PERSBERICHT

 

CPH-model De Tijd | L’Echo waarborgt brand safety

 

 

Trustmedia, de reclameregie van De Tijd| L'Echo, lanceerde in 2016 het op viewability gebaseerde Cost Per Hour-model. CPH-campagnes vertegenwoordigden in 2016 al 15% van alle displaycampagnes op de websites van De Tijd | L’Echo. Ook in 2017 blijft het aandeel verder groeien.

 

Met het CPH-model biedt Trustmedia haar klanten de absolute garantie op high performance digitale campagnes. CPH-campagnes worden gedreven vanuit nieuwe KPI’s zoals aantal uren effectief gezien, ad recall, brand awareness en brand safety. Het CPH-model van Trustmedia verzekert 100% viewability, sluit fraude uit (100% human traffic), garandeert een context van kwaliteitsvolle content en houdt enkel rekening met advertenties die minimum 5 seconden gezien zijn. Bovendien betaalt de adverteerder uitsluitend per geziene advertentie op basis van tijd.

 

De gevoerde CPH-campagnes op de websites van De Tijd | L’Echo tonen aan dat deze campagnes door een lezer gemiddeld 7,5 keer langer worden gezien. Ze vertonen een gemiddelde brand uplift van 30% en een CTR die 3 tot 4 keer hoger ligt t.o.v. andere display campagnes. De totale interactietijd met CPH-campagnes is bovendien gemiddeld 27 keer langer.

 

De websites van De Tijd | L’Echo bieden de geschikte omgeving voor CPH-campagnes. De continue investering in premium content met een zeer hoge aandachtswaarde loont en zorgt voor een hoge kwaliteitsvolle inventaris.

 

Voor meer info,

 

Sven Lybaert

Business Partner Digital | Agencies

Sven.lybaert@trustmedia.be