SABATO KNOKKE SPECIAL
Voor het achtste jaar op rij dé special voor een zomer in stijl

Op zaterdag 22 juni, geeft de Knokke Special van Sabato voor het 8e jaar op rij het startschot voor een bruisende zomer. Deze special is samen met Sabato Deluxe (16/11) dé vaste waarde op de kalender van het luxemagazine van De Tijd | L’Echo.

 

Het wordt opnieuw een exclusieve editie met verrassende interviews, originele ideeën, must-sees en must-do’s. Lezers vinden er heel wat input voor zomeractiviteiten, exclusieve reizen, gastronomische escapades en de places to be in binnen- en buitenland deze zomer.

 

Sabato Knokke blijft dan ook een hele zomer aanwezig. In juli en augustus zorgen we voor een extra bedeling van telkens 3.000 exemplaren in de voornaamste villawijken van Knokke-Zoute. Daarenboven wordt de lancering van de Knokke-special ondersteund door diverse promotieactiviteiten. Op zaterdag 22 juni promoten hostesses deze special aan de belangrijkste krantenwinkels van Knokke.

 

De vorige edities konden telkens rekenen op een ongeziene belangstelling van de adverteerders die massaal inschreven voor deze special.

 

Be Sabato. Inspire, connect and make people feel privileged.

 

Contacteer eva.bohez@trustmedia.be (02/422 05 39) voor meer informatie.