Content Republic

 

Publishing op maat

         Content Republic

Content Republic is een gespecialiseerde afdeling binnen Mediafin (De Tijd | L'Echo) op het gebied van custom content services voor overheden en bedrijven in de zakelijke en financiële dienstverlening. Dit zowel in B2B als B2C markten.

Getting things done

Dat is ons devies. Content Republic werkt als fullservice contentmarketing strategieën en concepten uit en realiseert uw media. Hierbij gaan we steeds simultaan aan de slag met content, vorm, functionaliteit & distributie.De Tijd | L'Echo

We koppelen uw media aan het krachtige bereik van de mediamerken De Tijd | L'Echo, zowel in print als online. Met professioneel uitgegeven media brengen we via deze combinatie uw verhaal tot leven.


Voorbeelden

Wereldspelers, Pulse, Trendsetters, Innovation Valley ...

    Met Wereldspelers zetten De Tijd | L'Echo spraakmakende bedrijven in de kijker. De reeks beidt een exclusieve blik op Belgische bedrijven die erin geslaagd zijn om het over onze landsgrenzen heen waar te maken. De missie en visie, de activiteiten en de mensen achter deze succesverhalen worden uit de doeken gedaan.
        
Pulse is een bijlage van De Tijd | L'Echo en houdt de Belgische ondernemer up-to-date over het snel evoluerende bedrijfslandschap. Concrete én typische aspecten van het ondernemen worden onder de loep genomen.
Wij focussen in elk nummer op de trends en actualiteit van diverse topics zoals vb telecom & ICT, HR, expansie, financieel & risk management, energie en duurzaamheid.
   
  Trendsetters zet innoverende trendsetters in de kijker. Welk Belgisch bedrijf zet de toon in zijn vakgebied? Trendsetters gaat daar dieper op in.


Meer weten

Lees meer op www.contentrepublic.be